marți, 26 mai 2009

Gladiatorii

Miercuri seara va avea loc finala Champions League pe stadionul Olimpico din Roma (ora 21.45, transmisă de ProTV). Batalia se va da intre Barcelona si Manchester United. Sezonul acesta se implinesc 54 de ani de la infiintarea celui mai important trofeu european inter cluburi. Un duel interesant de urmarit este cel dintre Messi şi Ronaldo.

Barcelona

Dupa ce a castigat Primera Division si Copa del Rey 2009, Barca vrea sa faca tripleta de aur si pentru asta trebuie sa castige Champions League. Un eventul succes al echipei antrenate de Pep Guardiola ar aduce Cupa Campionilor pentru a treia oara la Barcelona, dupa succesul din 1992 si finala castigata impotriva lui Arsenal, in 2006. Barca vrea sa isi ia revansa in fata lui Manchester, dupa ce sezonul trecut, englezii i-au eliminat pe spanioli in semifinale. Cel mai spectaculos jucator de la catalani este Lionel Messi, care se lupta cu Cristiano Ronaldo pentru titlul de cel mai bun fotbalist al planetei.




Manchester United

Dupa ce s-au impus in finala Champions League sezonul trecut, iar anul acesta au castigat si titlul in Anglia , Manchester spera sa fie prima echipa din Champions League care isi apara titlul. Un alt lucru care-i va motiva pe cei de la Manchester va fi faptul ca nu au mai fost invinsi in Cupa Campionilor de 25 de meciuri. Cel mai important jucator de la Manchester este portughezul Cristiano Ronaldo, detinatorul Balonului de Aur.



Un comentariu:

MAFIOTUL spunea...

MIJTO STYIREA