vineri, 22 mai 2009

In sfarsit o nationala cu “cap”! Lucescu Jr. nu i-a mai convocat pe Codrea si Cocis!


Noul antrenor al nationalei, Razvan Lucescu, a anuntat vineri jucatorii convocati pentru meciul cu Lituania, de pe 6 iunie, la Marijampole. Pe lista celor 7 nu se afla doua nume esentiale din proiectul lui Victor Piturca. Acestia sunt Codrea si Cocis. Primul, inconstant in timpul mandatului lui Piturca, alternand partidele bune cu cele foarte proaste, iar al doilea jucand absolut lamentabil, erau considerati piese de baza in nationala gandita de fostul antrenor.

In locul lor au fost convocati cel mai bun fundas stanga din campionatul olandez, Mihaita Nesu, si jucatorul care anul acesta a evoluat titular in Champions League pentru Dinamo Kiev, Tiberiu Ghioane.

Orgoliul lui Piturca transformat intr-o prostie, de a chema de fiecare data jucatorii care au reusit un meci bun, chiar si atunci cand nu erau in forma, si de a lasa acasa jucatori de calibrul lui Ghioane si Danciulescu, se pare ca a disparut de la carma nationalei odata cu venirea noului selectioner. Speram ca perioada buna prin care trece familieia Lucescu, tatal castigand ultima Cupa Uefa si fiul fiind numit noul selectioner, sa continue si la nationala, formandu-se o noua generatie de care sa fim mandri.

Un comentariu:

Neogen spunea...

mie Nesu cand juca in Romania nu mi se aprtea asa de bun......paote in Olanda joaca mai bn......oricum Ghioane merita sa fie chemat la nationala