luni, 4 mai 2009

Ronaldo a castigat campionatul Paulista. Podiumul a luat foc la festivitate (Video)

Atacantul brazilian Ronaldo care a mai jucat si la Real Madrid a castigat titlul in Brazilia cu Corinthians dupa un 1-1 cu Santos..In urma acestui meci formatia Corinthians si-a trecut in in palmares al 26-lea titlu castigat iar Ronaldo si-a trecut in palmares al 5-lea titlu castigat.

Chiar daca dupa plecarea lui de la A.C Milano nimeni nu-i mai dadea sanse sa mai joace fotbal dupa acidentarea la genunchiul stang ,Ronaldo a semnat cu Corinthians pe data de 9 decembrie 2008 iar primul meci jucat pentru Corinhians a fost in 4 martie 2009 contra celor de la Itumbiara in Cupa Braziliei.Ronaldo a inscris primul sau gol de la revenirea pe gazon in derbyul cu Palmeiras.
Ceremonia de inmanare a trofeului a oferit un moment inedit, dupa ce tricoul unui jucator a luat foc din cauza artificiilor. In timp ce prezenta trofeul fanilor, tricoul capitanului William a luat foc dupa ce mai multe bucati de confeti s-au aprins din cauza artificiilor.Din fericire, focul a fost stins rapid de catre cei aflati pe podium si festivitatea a continuat fara alte probleme.

Urmariti mai jos un video cu incidentul de la festivitatea de inmanare a trofeului:

Un comentariu:

Blocksberg spunea...

pot spune ca ronaldo a fost "febletea" mea dintotdeauna. de fapt mai mult dupa cupa mondiala din 2002 atunci cand a fost incredibil. nici eu nu mai credeam ca va mai juca fotbal vreodata dupa perioada cenusie de la real madrid, urmata de o perioada si mai cenusie la ac milan, continuata cu acea accidentare oribila. totusi a demonstrat ca "sangele" de fotbalist nu dispare.